Άρθρα

Όροι χρήσης και Δήλωση εχεμύθειας

Οι διαχειριστές και οι συντονιστές προσπαθούν να διατηρούν το περιεχόμενο αυτής της ιστοσελίδας καθαρό από μεμπτό περιεχόμενο επεμβαίνοντας και ενίοτε διαγράφοντάς το. Επειδή όμως είναι αδύνατο να ελέγχονται όλα τα μηνύματα που αναρτώνται, γι? αυτό αποδέχεστε πως ό,τι αναρτάται εκφράζει μόνο τον δημιουργό του μηνύματος και όχι την άποψη των διαχειριστών, των συντονιστών, οι οποίοι και δε φέρουν καμία ευθύνη γι? αυτά.

Συμφωνείτε να μην αναρτάτε μηνύματα με υβριστικό, άσεμνο, πρόστυχο, χυδαίο, συκοφαντικό, απεχθές, απειλητικό, με πορνογραφικό προσανατολισμό ή οποιοδήποτε άλλο περιεχόμενο που υπόκειται στη νομοθετική αρχή.

Μη συμμόρφωση θα οδηγήσει σε άμεση και μόνιμη διαγραφή του μέλους (με γνωστοποίηση της ενέργειάς του στον φορέα παροχής υπηρεσιών Internet μέσω του οποίου συνδεθήκατε). Η διεύθυνση IP του εκάστοτε μηνύματος καταγράφεται, για να διασφαλιστεί το περιεχόμενο των αναρτήσεων, όπως ήδη ορίστηκε.

Συμφωνείτε ότι οι διαχειριστές ή οι συντονιστές έχουν το δικαίωμα να διαγράψουν, να επεξεργαστούν ή να μετακινήσουν οποιαδήποτε ανάρτηση ή Θ. Ενότητα το περιεχόμενο της οποίας δεν πληροί τους όρους χρήσης.

Οι πάσης φύσεως πληροφορίες και το υλικό που περιλαμβάνονται σε αυτόν τον δικτυακό τόπο παρέχονται στην βάση τού «ως έχει» («as is») και «ως διατίθενται» («as available») και χωρίς καμιά απολύτως εγγύηση οποιουδήποτε είδους. Δεν επιτρέπεται καμία απολύτως επέμβαση  στο περιεχόμενο του δικτυακού τόπου. Οι διαχειριστές του δικτυακού τόπου δεν εγγυώνται για την ορθότητα και την ακρίβεια των πληροφοριών, οι οποίες εκφράζουν μόνον τις απόψεις των συντακτών τους και αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία τους. Ο επισκέπτης  τις χρησιμοποιεί με αποκλειστικά δική του ευθύνη και οι διαχειριστές του ιστολογίου ουδεμία ευθύνη, άμεση ή έμμεση, φέρουν για τυχόν ζημία τού επισκέπτη από τη χρήση είτε του δικτυακού τόπου είτε των στοιχείων που περιέχονται σε αυτόν.

Οι διαχειριστές της ιστοσελίδας δεν ευθύνονται για τυχόν ζημία, η οποία μπορεί να προκληθεί από τη χρήση υπερσυνδέσμων (links) προς άλλους δικτυακούς τόπους, καθώς και για τις πληροφορίες, οι οποίες μπορεί να περιλαμβάνονται στις δικτυακές σελίδες των συνδέσμων της. Ακόμη, δεν ευθυνόμαστε για την πολιτική ασφαλείας άλλων κόμβων ούτε και για τον τρόπο διαχείρισης των ηλεκτρονικών επισκεπτών τους.

Ως μέλος αποδέχεστε να αποθηκευτούν οι πληροφορίες, τις οποίες θα εισάγετε, σε βάση δεδομένων. Οι πληροφορίες αυτές δεν πρόκειται να γνωστοποιηθούν σε τρίτο πρόσωπο ή φορέα χωρίς την άδειά σας, όμως ο διαχειριστής ή ο συντονιστής δε φέρει την ευθύνη απώλειάς τους από κακόβουλους χρήστες σε περίπτωση εισβολής τους στον διακομιστή.

Αποδέχεστε ότι σε περίπτωση κατάθεσης εκπαιδευτικού υλικού στον δικτυακό τόπο ή χρήσης υπηρεσιών συνομιλίας (chat) και επικοινωνίας ( e-mail) θα πρέπει:

  • Τα στοιχεία και το περιεχόμενο της συνομιλίας ή της ανακοίνωσης να μην προσβάλλουν τους δημιουργούς ή άλλους χρήστες του δικτυακού τόπου και του διαδικτύου γενικότερα, καθώς επίσης και να σέβονται  τους νόμους, τα χρηστά ήθη και τα ήθη χρήσης του διαδικτύου.
  • Ο επισκέπτης να έχει καταβάλει επαρκείς προσπάθειες απομάκρυνσης ιών (με χρήση antivirus) ή άλλων στοιχείων, τα οποία μπορεί να βλάψουν τον δικτυακό μας τόπο ή άλλους χρήστες του διαδικτύου.
  • Τα στοιχεία να μην έχουν διαφημιστική παρά μόνον ενημερωτική και πληροφοριακή χροιά.
  • Τα στοιχεία που παρέχονται να μπορούν να χρησιμοποιηθούν στον δικτυακό τόπο χωρίς καμία νομική απαίτηση από τον επισκέπτη που τα παρέχει ή άλλους εναντίον της ιστοσελίδας μας.